Jdi na obsah Jdi na menu

Vincova 50

miniKolo.JPGPřibližně měsíc před přesným datem narozenin přišel od Vinci "překvapivý" mail, kterým nás pozval na oslavu jeho 50-ky. Radek pojal oslavu sportovně i společensky na úrovni, a tak jsme ...

miniKolo.JPGPřibližně měsíc před přesným datem narozenin přišel od Vinci "překvapivý" mail, kterým nás pozval na oslavu jeho 50-ky. Radek pojal oslavu sportovně i společensky na úrovni, a tak jsme víkend 28. 4. - 29. 4. 2018 strávili na kolech cestou do Žatce a následně v šalandě místního pivovaru.

Sraz v Lovosicích - start okolo 11 hod. - první zastávka v Libochovicích se neočekávaně protáhla - následoval rychlý přesun do Loun, kde proběhla taková předoslava a připojili se zde další gratulanti - a pak už jsme frčeli do Žatce. V pivovaru nás Vinca osobně provedl, včetně výstupu na vyhlídkovou věž. Byli mezi námi přebornící, kteří se v tu dobu dost z blízka seznámili s čerstvě natřeným zábradlím. No a po té už na nás čekal bohaty raut a bezedné džbány piva. K tomu jsme si zahráli i na kytary a zabékali nesmrtelné hity např. od Kaťáků.

Druhý den ráno jsme v klidu posnídali a vyrazili v pohodovém tempu směrem k domovům.

Účast byla takřka 100%, z Vazounů chyběl snad jen Standa a Hopik.

Nejde jinak než před Radkem smeknout, protože to měl vošéfovaný na výbornou!!! Díky. 

 

Náhledy fotografií ze složky ŽATEC - RADKOVA 50 DO PIVOVARU