Jdi na obsah Jdi na menu

#8848PRODETI

miniKolo.JPGV průběhu května Pietro navrhl, abychom se jako Vazouni připojili k výzvě olympijského vítěze z Londýna 2012 Jardy Kulhavého, a tím pomohli sportovat dětem, které

miniKolo.JPGV průběhu května Pietro navrhl, abychom se jako Vazouni připojili k výzvě olympijského vítěze z Londýna 2012 Jardy Kulhavého, a tím pomohli sportovat dětem, které si to jinak nemohou z finančních důvodů dovolit (https://www.olympijskanadace.cz/).

Výzva souvisela s nadmořskou výškou nejvyšší hory světa (8848 m.n.m.). Jarda Kulhavý takzvaný Everesting zvládl tak, že 13x vystoupal na "bajku" na Lysou horu. Jako správní Vazouni jsme se tedy po vzoru Jardy Kulhavého rozhodli 26x vyjet od Černodolského mlýna z Oparenského údolí na vrchol Lovoše (převýšení 342 m). Den „D“ jsme si stanovili na sobotu 6. 6. 2020, odstartovali jsme v 6 hod. a vždycky po dojezdu na vrchol vyjížděl další Vazoun. Za 12 h. 39 min. 57 s. čistého času jsme zvládli dokonce nastoupat víc, než má bájný Everest. My dali převýšení 8892 m.

Důležité však je, že jsme Olympijské nadaci přispěli částkou 3000 Kč.

Akce se zúčastnilo 11 Vazounů, ale bylo nás celkem 12, protože se k nám přidal jeden dlouholetý sympatizant ;) - díky. Počet výjezdů na Vazouna byl od jednoho do čtyř, jak se kdo cítil, nebo jak to vyšlo.

Díky všem co přispěli, co se zúčastnili, i fanynkám, které zajistili catering a výbornou atmosféru!!!

video z akce

Naše počínání bylo odměněno, Jarda Kulhavý nám vylosoval výhru!!! Děkujeme!!! 

O budoucnosti dresu se rozhodne v nejbližších dnech....

image001.jpg

 

 

Náhledy fotografií ze složky #8848PRODETI