Jdi na obsah Jdi na menu

Z Jizerek do Krkonoš

bezky.jpgV letošní zimě bylo vzácností trefit víkend na sněhu, ale to by nebyli Vazouni, aby tohle nezvládli. Stejný víkend, kdy se jela Jizerská 50, vyrazilo 8 Vazounů ....

 

bezky.jpgV letošní zimě bylo vzácností trefit víkend na sněhu, ale to by nebyli Vazouni, aby tohle nezvládli. Stejný víkend, kdy se jela Jizerská 50, vyrazilo 8 Vazounů (Vinca, Čenda, Mimčo, Milánek, Číča, Géci, Míra a Pája) od pátku 7. 2. 2020 do neděle 9. 2. 2020 do Harrachova na běžkařský víkend.

 

Z důvodu soustředění jsme najeli už v pátek večer, abychom hned v sobotu ráno skočili v Harrachově do vlaku a s přestupem v Tanvaldu dojeli do Josefova Dolu. Odtud jsme po svých dokráčeli ke stopě, a po tom, co jsme obuli lyže, si užívali fantastické sněhové podmínky a úžasné počasí. Občerstvili jsme se na Protržené přehradě, další zastávka byla na Jizerce v Pešákovně a pak už jsme valili směrem k polské hranici na Orle a nádherným sjezdem do Harrachova. Večer jsme zrelaxovali a vyhlásili jsme nedělní proběhnutí v Polsku v Jakuszycích.

 

V neděli ráno se 8 statečných rozdělilo na dvě čtveřice, jedna plnila sobotní plán na běžkách – byla to paráda, a druhá si užila nedělní dopoledne procházkou a kavárenským povalováním po Harrachově. Po opětovném setkání na „klubovně“ jsme zabalili a vyrazili k domovům. Cestou domů jsme dali společný pozdní oběd a tím další povedená Vazounská akce skončila.

 

Díky všem za všechno!!!

 

Náhledy fotografií ze složky JOSEFÁČ - HARRACHOV (2020)