Jdi na obsah Jdi na menu

60+60

miniKolo.JPGUž se stává tradicí, že Vazouni vyjíždí na společné akce na celý víkend, který pro ně začíná pátečním odpolednem. Tento červnový cyklovíkend byl v režii oslavenců ...

miniKolo.JPGUž se stává tradicí, že Vazouni vyjíždí na společné akce na celý víkend, který pro ně začíná pátečním odpolednem. Tento červnový cyklovíkend byl v režii oslavenců Míry a Hoblika, kteří připravili nevídaný program, od logistiky do/z místa dění, přes hudební večer, dál skvělou, pestrou a nezapomenutelnou trasu, až bezvadné ubytování s fajn jídlem, za což jim patří velký dík.

Akce na našem oblíbeném Kokořínsku v termínu 11. - 13. 6 2021 se vůbec nezúčastnili 3 Vazouni, někteří pak buď přijeli pozdejš, nebo dřív odjeli, nicméně převážná část se zúčastnila celé akce, takže si dali kolmo cestu tam a zpět a samozřejmě hlavní sobotní „švihanec“, který byl za super počasí již standardně proložen blouděním v lese, výstupem v soutěskách s koly na hrbu, standardní koupačkou (tentokrát na Harasově), skalním výstupem do převisu s průzkumem jeskyní … našlo by se toho ještě mraky, prostě jsme si to super užili.

Sobotní trasu jsme všichni zvládli na výtečnou, ač páteční večer předčil všechna očekávání, bo Standa s Pájou vzali sladké dřevo a békalo se do půl třetí do rána. Kytarové vystoupení po celý večer zpestřoval Géci, který jako jednotlivec zastal několikačlennou perkusní sekci a předváděl neskutečné výkony – mohu potvrdit, byl jsem blízko a byla to radost. Ke vzkříšení pomohlo ranní osvěžení v Černém rybníce a pestrá snídaně, pro fajnšmekry byla krom tradičního také tláča s cibulí (mám pocit, že ta cibule sobotní cestou v některých z nás klíčila, za některými  jet, to byla fakt radost).

Trasa byla super, jak už je uvedeno výše, byla pestrá, i když občas jsme z trasy nevědomky sjeli, ale na ubikaci jsme se dostali dle harmonogramu logistiků a dokonce viděli i triumf Barbory Krejčíkové na French Open.  

V rámci sobotního večera se po večeři oslavencům popřálo, připilo se hlavně na jejich zdraví, pokecalo se, juklo na zápas EURA, ale byli tací, co nenechali nic náhodě a vzali za to tak, jak jsme u nich zvyklí. Ohnivá voda tekla díky Číčovi proudem, čímž narozeniny Vazounů Míry a Hoblika byly řádně a především dvoufázově oslaveny. Nicméně večer byl pro některé klidnější a šli do pelechů dřív než v pátek, někteří si naopak užili i sobotní večer a Číčovo vyprávění měli z bezprostřední blízkosti v plné parádě, třeba El Presidento.

Nedělní větrný návrat byl jako vždy zakončený u Rakve.

Co si budeme povídat, vše opět klaplo dokonale!!!

Ještě se sluší poděkovat oslavencům za kompletní zajištění celé akce a také za dárky v podobě upomínkových předmětů od Míry a především originálního Vazounského stojánku na mobil od Hoblika.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 60+60 - NEDAMOV