Jdi na obsah Jdi na menu

Tradiční fotbálek zakončený bowlingem

Tradiční fotbálek spojený s bowlingem ...fotbal.jpgbowling.jpg

fotbal.jpgbowling.jpg

Dne 25.11.2006 jsme se sešli k příležitosti oslavy narozenin dvou skalních Vazounů – Milana hasiče a Standy ouřady. Jak je o nás známo, před každou takou akcí si rádi uděláme žízeň, aby to kluci neměli moc levné, tak se uspořádal tradiční fotbálek v lovosické hale Chemik. Výkop od 18:00 hod. se nekonal, neboť házenkářský turnaj měl zpóžďo. Výkop byl asi v půl sedmé a pozor byly i rozlišovácííí, je pravda, že jsou mezi námi jedinci, kteří upřednostňují ČERNOU a BÍLOU, protože rozpoznání žluté a oranžové je v jeho rychlosti problémové.

Sestavy

- žlutí: Míra Špringl, Zdeněk bobr, Standa ouřada, Číča, Jarouš musga, Zenge a Pája.

- oranžoví: Vinca, Šemba, Čenda, Bakus, Milan hasič, Radek dentista, Jirka bery a Mimčo.  

I přesto, že první gól vstřelili oranžoví ,už brzy po brance se ukázalo kdo bude po dobu 1 hodiny pánem na hřišti. Během několika minut vedli žlutí 8:2, jak se ukázalo na konci zápasu, i takovýto náskok nebyl dostačující, jelikož zápas skončil 11:10 pro oranžové. Co z celé hodiny a půl vyzdvihnout??? Možná několik neohrabaných pádů Čendy, Šemby a Míry Š., pak ¾ hodinový bezchybný výkon oslavence Standy, závěrečný výkon oranžového brankáře, mimo jiné druhé oslavence Milana a proč bych se nepochválil za svoje sólo přes celé hřiště zakončené přesnou trefou mezi tyče. Určitě nelze opomenout Zengeho centry a v neposlední řadě bojovnost všech Vazounů, která je jejich základním povahovým rysem.

Po fotbálku se konala již plánovaná a povinná „tiskovka“ v Besedě, kde jsme uhasili žízeň několika pivy a ve 23:00 hod. byl učiněn přesun do vrchních pater, kde jsme nastoupili na bowlingové dráhy a vzájemně se vyzvali k odvetě za fotbálek. Jó, tak tady kralovali žluťásci, no možná to nebyli žluťásci ale zlaťáci. Aby jste rozuměli, přes vrchní patro besedy se přehnala tequilová smršť, která mě na celou neděli vyřadila z činnosti. Naštěstí se nejedli žádné zkažené pizzy, takže to nemělo další následky J.

Při příležitosti této oslavy se předběžně domluvili další akce, jedna společná s manželkami, nějaký taneček v Liťáku a výhledově „běžky“ v Rokytnici, které by měli být cca v půli ledna.

Informace pro stálé návštěvníky a milovníky fotogalerií - foto z této akce není, nabylo čím fotit.

 

 

Portrét

Statistiky

Online: 10
Celkem: 914847
Měsíc: 9397
Den: 710