Jdi na obsah Jdi na menu

Author cup - Josefův Důl

Author cup za extrémního počasí okem Vazounů ...miniKolo.JPG

miniKolo.JPG

Účastníci: Mimčo, Vinca, Šemba, Číča, Zdeněk. Jarouš,

Počasí: extrémní...Déšť,kroupy,sníh

Délká závodu 63km.

Budíček v 03.15 hod.mě zrovna nenadchl,ale představa že se postavím na start s vazounama na NOVAAUTHORCUP mi dělala dobře.Zastávka v Lovosicích a Liťáku byla přesně na čas- žádné zpoždění.Snídaně na OMV v Liberci měla své kouzlo.Párečky a čokoláda ..Ani počasí které  celou cestu dávalo předzvěst,že to nebude žádbé babí léto nám nemohlo pokazit náladu na startu.Po zdolání 15km stoupání už jsem tak dobrou náladu neměl:)) kosa jako sviňa neustálí déšť a padající omrzlice nás rozklepaly jak osiky.Každých 50 metru se někdo válel mimo trať závodníci padali jak mouchy. Jen vazouni se rvali dál a já se modlil abych nepíchl,protože to by byla konečná.

Šemba: na startu obklopen závodníky typu eska + tepláková souprava zleva. Zprava kulich s bambulí se chytal za hlavu s kterou vlnou vyrážu a co tu vlasně mezi máma dělá:)))

Číča, Jarouš : oblečeni do vest technických služeb byli vidět v každé nepřehledné situaci a to je asi uchránilo od hrozících pádů.

Mimčo: vyjel sice o vlnu dříve, ale jako pravidelný účastník NAC už nikam nepospíchal a tak na nás ze solidarity počkal.

Vinca, Zdeněk: Chtěli vidět co v nich je a tak si to rozdali jak s počasím tak s celým peletonem.

                               TRÉNOVAT,TRÉNOVAT A TRÉNOVAT .......Hoši dík.

 

 

Náhledy fotografií ze složky JOSEFŮV DŮL - AUTHOR CUP 2011

Portrét

Statistiky

Online: 5
Celkem: 921791
Měsíc: 6489
Den: 397