Jdi na obsah Jdi na menu

Königstein na otočku

miniKolo.JPGJarní kola bývají tradičně dvoudenní, ale protože Vinca pojal svou dubnovou oslavu padesátky jako velkolepou celovíkendovou akci, které se zúčastnila skoro celá ...

miniKolo.JPG

Jarní kola bývají tradičně dvoudenní, ale protože Vinca pojal svou dubnovou oslavu padesátky jako velkolepou celovíkendovou akci, které se zúčastnila skoro celá sestava Vazounů, tak jsme se rozhodli cykloakci neuspořádat jako víkendovku, ale jen jako sobotní švih - domluvený byl termín 19. 5. 2018.

Nostalgicky bylo rozhodnuto se po nějakém čase mrknout opět na Königstein. Počet byl trochu omezený, ale 10 Vazounů není úplně špatný, jen se podívejte do fotogalerie, jací silní jedinci se vydali na náročnou více než 100 km štaci.

Oficiální strat byl na Děčínském nádraží, ale již před tím byla za námi cesta vlakem, ať už z Lovosic nebo z Litoměřic. No a pak už Vazouni šlapali z Děčína na Sněžník, pak pokračovali do Ostrova a odtud už se jeli kochat na Königstein. Zasloužené osvěžení a odpočinek na sebe nedaly dlouho čekat a pak už nás čekal návrat podél Labe. Ten byl okořeněn zastávkou na Kocandě v Děčíně a pak ublejkanou zdravící Vazouna Páji do Dolních Zálezel ze Sebuzína.

Vzhledem k tomu, že to byla taková rychle domluvená akce na jeden den, opět se vše povedlo. Více takových jednodenních švihů.

 

Náhledy fotografií ze složky KÖNIGSTEIN - NA OTOČKU